banner
Extra aanbod

Op het Samenspel wordt het AKT aanbod gestimuleerd. Dit zijn gratis naschoolse lessen.

KidsExtra/SportExtra: wanneer een leerling niet mee kan komen/uitvalt bij een gewone gymles dan kan de leerling via een uitnodiging van de vakleerkracht zich hier voor opgeven. Bij KidsExtra/SportExtra wordt er in kleine groepjes geoefend om beter met meer zelfvertrouwen te bewegen.

Gym+/Sport+: een uur extra gymmen/sporten voor kinderen die dat leuk vinden.

ASM academy:extra gym voor de talentvolle beweger, die meer uitdaging nodig heeft. Hier kan alleen aan meegedaan worden met een uitnodiging van de vakleerkracht.

 voor meer informatie zie: sportencultuur.almere.nl.

 Het Samenspel werkt nauw samen met Tio (Talent in Opleiding).

 Zo kunnen leerlingen van het Samenspel meedoen met GO! Almere. GO! Almere is een programma voor kinderen van 7 t/m 13 jaar met een (lichte) conditionele achterstand en/of (licht) boven gezond gewicht. Het programma omvat samengevat de onderdelen sporten, koken en samen met het gezin werken aan een actieve en gezonde leefstijl.

Uit deze samenwerking zijn ook extra gymlessen voor kleuters gekomen. 10 gymlessen voor kleuters die gegeven worden door professionals van Tio.

Voor kinderen die om financiële redenen geen lid kunnen worden van een sportvereniging kan er via jeugdsportfonds een aanvraag gedaan worden. Het Samenspel heeft intermediairs die kunnen helpen bij de aanvraag.

right_image